julkalenderprofil

24 december

Drömmar på julafton

Jag har drömt mycket i mitt liv. När jag var liten drömde jag om att bli författare. Det kändes så häftigt att kunna berätta en historia för flera på samma gång. Det är svårt att säga vad jag ville berätta då, till sist har jag samlat på tillräckligt med historier för att kunna skriva en bok. Jag har skrivit en bok! Jag vet inte om jag nu kan kalla mig för författare, men jag har skrivit och givit ut en bok i alla fall!

Idag drömmer jag om att ge ut de manus som är färdiga och skriva nya. Jag hoppas att alla mina böcker hittar sina läsare och att jag har tålamod att gå vidare trots alla hinder. Bokbranschen kommer att förändras inom kort och det kommer en gyllene tid för egenutgivare.

Jag hoppas att vanliga pappersböcker inte försvinner från vårt liv. Det är en underbar känsla att bläddra i dem, det går inte att jämföra med något annat. Tryckkostnaderna för print-on-demand-böcker sjunker med tiden, och flera fina pappersböcker blir utgivna.

Jag tror på e-böckernas framtid. De har kommit till vårt liv för att stanna länge. De är billiga i produktion och är lättillgängliga för läsare. Det finns flera distributionskanaler för e-böcker och det kommer nya hela tiden.

Jag drömmer att vårt Seriff blir en stor och framgångsrik förening som kan hjälpa flera med egenutgivning.

Idag, på julafton, önskar jag alla mina författarkollegor att alla författardrömmar kommer till verklighet.

/Tanja Dianova

No comments yet.

Kommentera

Bokutgivaresällskapet Seriff
c/o Torsten Larsson
Kaptensvägen 3
247 41 Södra Sandby

info@seriff.se