bob

2014

Nytt år med nya utmaningar

Låter som om man hört det förut va? Ungefär vartenda år sedan stenåldern. Men för Seriff blir 2014 ett helt nytt och spännande år eftersom det är vårt första hela år och det år då vi ska nå ut till den stora egenutgivarpubliken. Vi har ju haft 2013 på oss att värma upp och hitta formen och nu känner vi att det är dags.

Den största händelsen för oss i år blir onekligen medverkan på Bok & Bibliotek i Göteborg i september, eller bokmässan som man säger i folkmun. Vi kommer på plats att arbeta med att höja statusen på egenutgivning gentemot branschen och vi kommer att påvisa att kvaliteten på egenutgivna böcker gott och väl håller samma klass som förlagsutgiven litteratur.

Vi ska också försöka få till en del spännande samarbeten med andra aktörer under mässan och vi hoppas kunna ge våra medlemmar en chans att visa upp sig också.

Vi kommer alltså att erbjuda medverkan på mässan i någon form, men exakt hur vi ska ta mässgolvet med storm har vi inte fastställt ännu. En arbetsgrupp jobbar med att ta fram den här planen och så fort den finns kommer vi att berätta mer om den.

Så om inte förr så hoppas jag att vi ses på bokmässan i Göteborg i september.

Anders Nyman
Vice ordförande Seriff

, , ,

No comments yet.

Kommentera

Bokutgivaresällskapet Seriff
c/o Torsten Larsson
Kaptensvägen 3
247 41 Södra Sandby

info@seriff.se